Grosuplje: +386 (0)1 786 46 58 – Novo mesto: +386 (0)5 906 52 70 – Dežurna: +386 (0)51 363 997

veterinabuba.si-main-logo

PRODAJNA RAZSTAVA MALIH ŽIVALI – Vsako tretjo soboto od 7. do 11. ure

Prodajna razstava malih živali

VSAKO TRETJO SOBOTO OD 7. DO 11. URE

Rejci in ljubitelji malih živali se že več let, vsak mesec družimo na tradicionalni prodajni razstavi malih živali, v Grosupljem. Prireditev se je med rejci in ljubitelji živali lepo prijela, tako da smo priredili že več kot 120 takih srečanj. Na svojih koledarjih zato že v naprej rezervirano vsako tretjo soboto v mesecu, ko se v šotorskem delu Bube odvija tradicionalna prireditev, med 7. in 11. uro.

prodajna-razstava-malih-zivali
prodajna-razstava-2

Priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj ter prodajo ali nakup živali

To je priložnost za druženje, izmenjavo izkušenj in seveda prodajo, menjavo ali nakup živali. Rejci prinesejo svoje kunce, golobe, okrasno perutnino in veliko sobnih ptic, ki jih na sejemski prireditvi lahko prodajajo, menjavajo in kupujejo. Rejcem in razstavljavcem so na voljo brezplačne namestitvene kletke in mize, v pokritem in pozimi ogrevanem šotoru, kjer lahko namestijo svoje živali. To je v Sloveniji trenutno edina sejemska prireditev, ki se redno odvija vsak mesec in je namenjena vsem slovenskim rejcem golobov, okrasne perutnine, kuncev in drugih malih živali ter sobnih ptic. Vedno več pa je tudi obiskovalcev in kupcev živali, ki želijo kupiti mlade in zdrave živali neposredno od rejca, od katerega dobijo tudi veliko koristnih napotkov za oskrbo živali. Če pa se pojavijo bolj zapletena vprašanja, pa je na prireditvi vedno prisoten tudi veterinar, ki z veseljem svetuje o zdravstvenih problemih tako novim lastnikom kot rejcem, ki si lahko tudi priskrbijo zdravila za svoje živali, saj je veterinarska ambulanta tudi organizator prodajne razstave.

Široka ponudba hrane in opreme

Pomemben del prireditve pa je tudi preskrba rejcev s hrano in opremo za svoje živali. Trgovski prostor je namreč bogato založen s hrano za sobne ptice, golobe, kunce in okrasno perutnino, ter vso potrebno opremo priznanih svetovnih proizvajalcev po ugodnih cenah in prilagojeno rejcem.

Slovenski rejci se v vedno večjem številu udeležujejo prodajne razstave malih živali v Grosupljem, saj je to mesto druženja, izmenjave živali in izkušenj, ter preskrbe s hrano in opremo. Za kar je bilo pred leti potrebno potovati v tujino, je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. S tem želimo spodbuditi in oživeti dolgo in bogato tradicijo vzreje malih živali pri domačih rejcih ter omogočiti čim lažjo izmenjavo njihovih izkušenj.

Pri nas je ob prodajni razstavi možen nakup kvalitetne hrane za male živali po ugodnih cenah.

Vljudno vabljeni!

prodajna-razstava-3