Grosuplje: +386 (0)1 786 46 58 – Novo mesto: +386 (0)5 906 52 70 – Dežurna: +386 (0)51 363 997

veterinabuba.si-main-logo

PRODAJNA RAZSTAVA MALIH ŽIVALI – Vsako tretjo soboto od 7. do 11. ure

Novo: Koloidno srebro Pantaya za pse in mačke

Ker se v Bubi zavedamo, da le celosten pristop k zdravljenju živali zagotavlja optimalne rezultate smo v ponudbo dodali koloidno srebro za pse in mačke, ki je odlično pri reševanju težav, ki so posledica različnih alergij in preobčutljivosti na zunanje in notranje dejavnike.

Koloidno srebro je raztopina drobnih delcev srebra suspendiranih v tekoči osnovi in se zaradi svojih naravnih antibakterijskih, protiglivičnih, protivirusnih in protivnetnih lastnosti, že več kot 100 let uporablja za zdravljenje različnih obolenj.

 

Na voljo so naslednji izdelki:

Kapljice za oči in ušesa z nano koloidnim srebrom, ki se jih lahko uporablja pri vnetih in pordelih očeh, vnetih ušesih, težavah z glivicami v ušesih ter tudi za redno čiščenje ušes.
Nano koloidno srebro v spreju je primerno za ureznine, rane, pordelo in srbečo kožo, vonj povezan z glivicami in pa ugrize klopov ter drugih insektov.

Šampon z nano koloidnim srebrom z dodanim vitaminom B5 je primeren za pse in mačke s pordelo, razdraženo, srbečo in občutljivo kožo.

Negovalni balzam z nano koloidnim srebrom z dodanim Jojoba oljem, Aloe vero, ter vit E in B5, ki je primeren za pse in mačke s pordelo, razdraženo, srbečo in občutljivo kožo.

pantaya-koloidno-srebro